Terapeuttiset hoidot

Hoito perustuu Mecanical transduction (mekaaninen siirtyminen) -ilmiöön. Hoidolla on paikallinen ja pinnallinen vaikutus, mutta myös syvä ja laaja. Hoidon vaikutuksia ovat veren- ja nestekierron vilkastuminen, jolloin aineenvaihdunta paranee ja kuona-aineet poistuvat. Turvotus vähenee, tulehdus ja kipu lievittyvät. Sidekudos venyy jolloin arpikudos pehmenee ja siitä tulee kestävä. LPG Tissular Terapia -hoidolla on kudoksellinen, aineenvaihdunnallinen, hormonaalinen ja hermostollinen

Cellu M6 KMI tehoaa laskimoiden vajaatoimintaan, jopa iholle ilmestyneisiin suonikohjuihin. Vähentää jalkojen ja nilkkojen turvotusta. Nesteiden kierron kiihtyessä laskimoissa ja lymfaattisessa järjestelmässä iho tulee kimmoisammaksi, kipu vähenee asteittain ja jalkojen turvotus vähenee. Vaikutukset kestävät usein hyvinkin kauan.

Voit hoitaa arpikudoksia, jopa 20 vuotta vanhaan arpikudokseen voidaan vaikuttaa. Erilaisia turvotustiloja esim. leikkausten jälkeen, rintasyövän jälkeinen lymfaödeema, tulehduksen aiheuttama turvotus, alaraajaturvotus ja rasvaimun jälkeinen turvotus (kahden viikon kuluttua toimenpiteestä).

Kireiden lihasten elastisuus palautuu. Kipu lievittyy ja nivelliikkuvuus paranee. Tulehdustilat esim. epikondyliitti, bursiitti, tendiniitti. fibromyalgia-kivut ja jäykkyys helpottuvat. LPG- terapia mahdollistaa nopean kuntoutumisen ja on miellyttävän tuntuista.