Hieronta

Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Se tehostaa palautumista myös urheilusuorituksesta ja vähentää stressiä

Hieronta voi olla osana kivun lievitystä, lihashuoltoa ja liikkuvuuden edistämistä, mutta ennen kaikkea se on rentoutumista.

Urheiluhieronnassa  käytetyt tekniikat vaihtelevat urheilijan tilanteen ja hieronnan tavoitteen mukaan herättävistä ravisteluista muokkaavaan käsittelyyn.

Kuumakivihieronta rentouttaa lihaksiasi ja lisää sidekudoksen elastisuutta. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja sen vaikutukset ovat klassista syväkudoshierontaa tehokkaammat, kun kiven lämpö syrjäyttää kivun tunteen. Hoito soveltuu erityisesti stressin ja uupumuksen sekä päänsäryn ja niska-hartiaseudun kipujen hoitoon.

Raskaushieronta sopii kaikille terveille odottaville äideille. Se helpottaa  lihasjännitysten aiheuttamia kipuja ja vähentää raajojen turvotusta sekä valmistaa äidin kehoa ja mieltä synnytykseen. Raskaushieronnassa huomioidaan aina äidin raskauden vaihe ja sen etenemisen aiheuttamat muutokset äidin kehossa, mitkä huomioiden hieronta voidaan   toteutetaan  esim.  kylkimakuulla tai puoli-istuvassa asennossa.